divendres, 1 de març de 2013

Primeres Vacances, Primeras Vacaciones, Les premières vacances 
Tots tenim ganes que arribin els dies càlids, abandonar la bufanda i els guants i recuperar els banyadors, gaudir del sol i les platges del mediterrani, o d'excursions a la muntanya. En definitiva, estem tips de tan hivern i aquest, ha sigut especialment llarg i dur.

Per començar a somiar, ja estem planejant les vacances i potser, per alguns de vosaltres, serà el primer estiu amb un nouvingut i dubteu què fer, si quedar-vos per casa o fer el que més us ve de gust.

La veritat és que nosaltres vam titubejar moltíssim el primer estiu, volíem seguir viatjant i descobrint món però teníem un nen de 5 mesos.

Teníem unes ganes boges d'anar a la platja però creiem que un nadó no podria aguantar la calor del mes d'agost, així que vam decidir anar a Helsinki i a Turku, on les temperatures ronden els 20 graus a l'estiu.
Em sembla que la pediatra encara riure ara, ja que li vam preguntar si era una bona idea i ho havíem decidit a contracor, perquè teníem por de la calor.
Va ser ella la que ens va animar anar a la platja, dient-nos que Sicília, Sardenya i Creta eren illes molt preparades per rebre nens.

Quasi obligats per la metgessa, vam anar a l'agència de viatges i desprès de donar-hi moltes voltes, moltíssimes voltes i dubtant més que mai, vam decidir anar a Creta.
La situació dins del cotxe, abans d'anar a donar la paga i senyal, era còmica; no paràvem de preguntar-nos si feiem ben fet, si no erem uns mals pares anteposant les nostres necessitats a les del nen... però la pediatra també estava a dins de l'habitacle, i no paràvem de sentir la seva veu. Pagàvem nosaltres però ella ens hi empenyia.

Per sort, quan el dia s'apropava veiem més clar que havia sigut una bona decisió i una vegada a l'illa, ens vam penedir de només passar-hi una setmana.

El meu consell, no us deixeu entabanar pels que pensen que és una bogeria viatjar amb un nen, o pels que diuen que és millor quedar-vos a casa, o pels que comenten que és un disbarat gastar-se els diners en un viatge que ell no recordarà.... Si, el nen no se'n recordarà, però vosaltres sí!

Gaudiu de l'estiu!


Todos tenemos ganas de que lleguen los días cálidos, abandonar la bufanda y los guantes y recuperar los bañadores, disfrutar del sol y de las playas del mediterráneo, o de excursiones en la montaña. En definitiva, estamos hartos del invierno y éste, ha sido especialmente largo y duro.

Para empezar a soñar, ya estamos planeando las vacaciones y tal vez, para algunos de vosotros, será el primer verano con un recién llegado y dudáis qué hacer, si quedaros en casa o hacer lo que más os apetece.

La verdad es que nosotros titubeamos muchísimo el primer verano, queríamos seguir viajando y descubrir mundo pero teníamos un niño de 5 meses.

Teníamos unas ganas locas de ir a la playa pero creíamos que un bebé no podría aguantar el calor del mes de agosto, así que decidimos ir a Helsinki y a Turku, donde las temperaturas rondan los 20 grados en verano.
Me parece que la pediatra todavía debe reír, ya que le preguntamos si era una buena idea y que lo habíamos decidido a regañadientes, porque teníamos miedo del calor.
Fue ella la que nos animó a ir a la playa, diciéndonos que Sicilia, Cerdeña y Creta eran islas muy preparadas para recibir niños.

Casi obligados por la médica, fuimos a la agencia de viajes y después de darle muchas vueltas, muchísimas vueltas y dudando más que nunca, decidimos ir a Creta.
La situación dentro del coche, antes de ir a dar la paga y señal, era cómica; no parábamos de preguntarnos si hacíamos bien, si no éramos unos malos padres anteponiendo nuestras necesidades a las del niño ... pero la pediatra también estaba dentro del habitáculo, y no parábamos de oír su voz. Pagábamos nosotros pero ella nos empujaba.

Por suerte, a medida que el día se acercaba vimos más claro que había sido una buena decisión y una vez en la isla, nos arrepentimos de sólo pasar una semana.

Mi consejo, no os dejéis engatusar por los que piensan que es una locura viajar con un niño, o por los que dicen que es mejor quedarse en casa, o por los que comentan que es un disparate gastarse el dinero en un viaje que él no recordará .... Si el niño no lo recordará, pero vosotros sí!

Disfrutad del verano!Nous avons hâte de voir arriver les beaux jours, garder l'écharpe et les gants et récupérer les maillots de bain, profiter du soleil et des plages de la Méditerranée, ou de la randonnée. Nous sommes fatigués de l'hiver et en plus, il a été particulièrement long et dur.

Pour commencer à rêver, nous planifions déjà les vacances et peut-être, pour certains d'entre vous, sera le premier été avec un nouveau venu et vous doutez ce qu'il faut faire, si rester à la maison ou faire ce que vous voulez.

La vérité est que nous avons hésité beaucoup le premier été, nous voulions continuer à voyager et découvrir le monde, mais nous avions un bébé de 5 mois.

Nous avions une envie folle d'aller à la plage, mais nous pensions que le bébé ne pourrait pas supporter la chaleur du mois d'Août, et nous avions décidé d'aller à Helsinki et Turku, où les températures tournent autour de 20 degrés en été.
Je pense que la pédiatre doit toujours rire; on lui a demandé si c'était une bonne idée, que c'était à contrecoeur, car nous avions peur de la chaleur.
C'est elle qui nous a encouragés d'aller à la plage, en disant que Sicile, la Sardaigne et la Crète sont des îles très bien préparés pour les enfants.

Presque forcé par le médecin, nous sommes allés à l'agence de voyage et après une mûre réflexion, nous avons décidé d'aller en Crète.
La situation dans la voiture, avant de laisser un acompte à l'agence, était comique; on n'arrêtait pas de se demander si c'était une bonne idée, si nous n'étions pas de mauvais parents...  Nous entendions la voix de la pédiatre dans la voiture. Nous avons payé, mais elle nous y a poussé.

Heureusement, au fur et a mesure que le jour s'approchait, on se rendu compte que c'était une bonne décision et une fois sur l'île, nous avons regretté d'y rester de seulement une semaine.

Mon conseil, ne vous laissez pas embobiner par ceux qui pensent que c'est fou voyager avec un bébé, ou par ceux qui disent qu'il est préférable de rester à la maison, ou ceux qui disent qu'il est absurde de dépenser de l'argent pour un voyage qu'il ne va pas s'en rappeler....  Si, l'enfant ne va pas s'en souvenir, mais vous le ferez!

Profitez de l'été!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada