dissabte, 2 de març del 2013

Festival du Chocolat a Vesrsoix



Què és el que pot fer embogir petits i grans?!? La XOCOLATA!!!
Aquest serà el novè any que Versoix (Suissa) organitza el Festival du chocolat uns dies abans de que arribi Pàsqua, per tal de poder comprar ous i mones. 

Si voleu gaudir d'una fantàstica font de xocolata, provar bombons, disfrutar del cacau en la seva essència... reserveu el cap de setmana del 16 de març!

L'any passat l'organització era espectacular, sense embusos per arribar-hi i amb un munt d'activitats. L'entrada és gratuita i només, en el cas de que el nen vulgui realitzar un taller, s'han de pagar 5 CHF; a més a més, hi haurà un trenet gratuït que anirà des de la zona d'exposició fins a la fàbrica de Favarger, xocolateria fundada al 1826, la qual es podrà visitar.

L'entrada per la visita de la fàbrica Favarger serà de 10 CHF pels adults i 6 CHF pels nens entre 10 i 18 anys. El preu inclou la degustació d'una fondue de xocolata al final de la visita (dades de l'any passat)

Només dir-vos que el festival no us deixarà indiferents, aneu-hi amb gana i gaudiu de la xocolata al país de la xocolata!

Facebook page


Qué es lo que puede hacer enloquecer a pequeños y a grandes?!? El CHOCOLATE!
Este será el noveno año que Versoix (Suiza) organiza el Festival du chocolat unos días antes de que llegue Pascua, para poder comprar huevos y monas.

Si quereis disfrutar de una fantástica fuente de chocolate, probar bombones, gozar del cacao en su esencia... reservad el fin de semana del 16 de marzo!

El año pasado la organización era espectacular, sin atascos para llegar y con un montón de actividades. La entrada es gratuita y sólo en el caso de que el niño quiera realizar un taller, se pagarán 5 CHF. Además, habrá un trenecito gratuito que irá desde la zona de exposición hasta la fábrica de Favarger, chocolatería fundada en 1826, la cual se podrá visitar.

La entrada para visitar la fábrica de Favarger será de 10 CHF para los adultos y 6 CHF para los niños entre 10 y 18 años. El precio incluye la degustación de una fondue de chocolate al final de la visita. (precios del año pasado)

Sólo deciros que el festival no os dejará indiferentes, id con hambre y disfrutad del chocolate en el país del chocolate!

Facebook page


Il y a une chose que peut faire devenir fou petits et grands: Le CHOCOLAT!
Ce sera la neuvième année que Versoix (Suisse) organise le Festival du chocolat quelques jours avant Pâques, pour pouvoir acheter les oeufs.

Si vous voulez profiter d'une fontaine de chocolat, gouter des chocolats, déguster le cacao... il suffit de réserver le week-end du 16 Mars!

L'an dernier, l'organisation a été spectaculaire, pas d'embouteillage pour y arriver et avec des nombreuses activités. L'entrée est gratuite, et seulement si l'enfant veut faire un atelier, il faut payer 5 CHF. En plus, il y aura un petit train gratuit qui ira de la zone d'exposition jusqu'à l'usine Favarger, chocolaterie fondée en 1826, qu'on pourra visiter.

L'entrée pour visiter l'usine Favarger est de 10 CHF pour les adultes et 6 CHF pour les enfants entre 10 et 18 ans. Le prix comprend la dégustation d'une fondue de chocolat à la fin de la visite. (prix de l'année passée)

Seulement vous dire que ce festival ne vous laissera pas indifférent, profitez du chocolat aux pays du chocolat!

Facebook page



There is one thing that can made crazy bigs and smalls: THE CHOCOLATE!
This will be the ninth year that Versoix (Switzerland) organizes the Festival of chocolate a few days before Easter, to buy eggs and rabbits.

If you want to enjoy a fountain of chocolate, taste the chocolate ... just book the weekend of March 16th!

Last year, the organization was spectacular, no traffic jam to get there and with many activities. Admission is free, and only if the child wants to do a workshop, you must pay 5 CHF. There is also a small train that it goes to Favarger Factory, a chocolate factory founded in 1826 and it's possible to visit.
The entrance to visit the factory is 10 CHF for adults and 6CHF for children between 10 and 18 years. The price includes a tasting of "fondue de chocolat" at the end of the visit. 

Only tell you that this festival will not leave you indifferent, enjoy the chocolate in the country of chocolate!

Facebook page

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada