divendres, 8 de març del 2013

Tren en miniatura al Parc Catalunya, Train en miniature au Parc de Catalunya


I mentre aquí ens invadeix la pluja, a Sabadell arribaran a 17°C, així doncs disfruteu dels primers dies de la primavera! Si no voleu anar gaire lluny, què us sembla anar amb un trenet en miniatura?

Només us cal anar al capdamunt del Parc Catalunya de Sabadell, direcció Can Rull, i allà hi trobareu l'estació per agafar aquest tren. El recorregut és d'uns 25 minuts pel parc, el circuit és de 3km i en ell hi trobareu túnels i també un viaducte metàl.lic.

Segur que els vostres fills es passaràn el dia fent "txu-txu", i després de l'excursió sempre els podeu portar als tobogans i als gronxadors

Fitxa tècnica

Horari
Estiu: 16 juny fins 15 set
Dium i festius de 18h a 21h
Hivern: 16 set fins 15 juny
Dium i festius de 11h a 14h
Adreça
Passada l’Av. Andreu Nin. Parc Catalunya de Sabadell

Per la Festa Major de Sabadell els horaris són especials; l'agost, Nadal i Setmana Santa està tancat.

 Mientras aquí la lluvia nos invade, en Sabadell van a llegar a los 17°C, así pues disfrutad de los primeros días de la primavera! Si no queréis ir muy lejos, qué os parece ir con un tren en miniatura?

Sólo hace falta ir hasta arriba del Parc Catalunya de Sabadell, dirección Can Rull, i allí encontrareis la estación para coger este tren. El recorrido es de unos 25 minutos por el parque, el circuito es de 3 km i en él encontraréis túneles y también un viaducto metálico.

Seguro que vuestros hijos se pasaran el día haciendo "chú chú", y después de la excursión siempre los podéis llevar a los toboganes y columpios.

Ficha técnica

Horario
Verano: 16 junio hasta 15 sept
Dom y festivos de 18h a 21h
Invierno: 16 sept hasta 15 junio
Dom y festivos de 11h a 14h
Dirección
Pasada la Av. Andreu Nin. Parc Catalunya de Sabadell


En la Fiesta Mayor de Sabadell los horarios son especiales; en agosto, Navidad y Semana Santa está cerrado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada