dimecres, 13 de març de 2013

Parc du bois de la Bâtie

La manera més econòmica per passar un bon dia i que els nens disfrutin al màxim és anar a un parc, i a Ginebra n'hi ha un que reuneix molts requisits!

El parc du bois de la Bâtie té tot allò que els nens els hi agrada: animals, jocs i fins i tot una bassa on els nens s'hi poden banyar de maig a setembre. Què més es pot demanar? Que sigui gratuït?, doncs ho és!

Queden ben diferenciades les zones d'oci i el parc d'animals, i en aquest hi trobarem els animals de la regió i algunes espècies amenaçades. A l'embassament els nens es tornaran ximples buscant les tortuges i veuran unes gallines molt particulars, blanques i peludes que es diuen gallines de seda, o els porcs llanuts que estan amenaçats, cabres, i amb una mica de sort fins i tot podreu veure les marmotes. Es un espai on fins i tot hi caben els mússols.

I després d'aquesta visita didàctica, just a l'altra banda del parc d'animals, s'hi troba un enorme espai verd amb un camp de futbol, àrea de jocs i una "pataugeoire" (bassa per banyar-se). La veritat és que és el somni du qualsevol nen! Això si, us aconsello que els hi poseu roba ben vistosa per trobar els vostres marrecs enmig dels altres.
Hi trobareu gronxadors pels més petits així com també tobogans, un trenet de fusta, un sorral.... i tot envoltat pel bosc, el bosc de la Bâtie.

Hi ha un cafè-restaurant al darrera del parc dels animals, le chalet du Bois-de-la-Bâtie, on un es pot avituallar per arribar-se fins el pont de la Jonction i veure com els dos rius s'ajunten, l'Arve i el Rhône, creant durant uns metres dos colors diferents. Les aigües tèrboles de l'Arve amb les nítides del Rhône.
El més difícil de tot serà trobar un lloc per aparcar, sobretot quan arriba el bon temps. Però ja us dic que val la pena angoixar-se buscant una plaça de parking!La manera más económica para pasar un buen día y que los niños disfruten al máximo es ir a un parque, y en Ginebra hay uno que reúne muchos requisitos!

El parc du bois de la Bâtie tiene todo lo que los niños les gusta: animales, juegos e incluso una pequeña piscina donde los niños se pueden bañar de mayo a septiembre. ¿Qué más se puede pedir? Que sea gratuito?, pues lo es!

Quedan bien diferenciadas las zonas de ocio y el parque de animales, y en este encontraremos los animales de la región y algunas especies amenazadas. En el embalse los niños se volverán locos buscando las tortugas y verán unas gallinas muy particulares, blancas y peludas que se llaman gallinas de seda, o los cerdos lanudos que están amenazados, cabras, y con un poco de suerte incluso podrán ver las marmotas. Es un espacio donde incluso caben los búhos.

Y después de esta visita didáctica, justo al otro lado del parque de animales, se encuentra un enorme espacio verde con un campo de fútbol, área de juegos y una "pataugeoire" (balsa para bañarse). La verdad es que es el sueño de cualquier niño! Eso si, os aconsejo que les pongáis ropa bien vistosa para encontrar vuestros chiquillos entre los demás.
Encontrareis columpios para los más pequeños así como también toboganes, un trenecito de madera, un arenal .... y todo rodeado por el bosque, el bosque de la Bâtie.

Hay un café-restaurante detrás del parque de los animales, le chalet du Bois-de-la-Bâtie, donde uno se puede avituallar para llegarse hasta el puente de la Jonction y ver cómo los dos ríos se juntan, el Arve y el Rhône, creando durante unos metros dos colores diferentes. Las aguas turbias del Arve con las nítidas del Rhône.

Lo más difícil de todo será encontrar un lugar para aparcar, sobre todo cuando llega el buen tiempo. Pero ya os digo que vale la pena agobiarse buscando una plaza de parking!La façon plus économique de passer une bonne journée et que les enfants s'amusent, c'est d'aller dans un parc, et à Genève il y en a un qui répond à de nombreuses exigences!

Le Parc du Bois de la Bâtie a tout les choses que les enfants aiment: des animaux, des jeux et même une pataugeoire où les enfants peuvent se baigner de mai à septembre. On ne peut demander rien de plus? Qu'il soit gratuit? Il l'est!

La zone de divertissement et le parc des animaux sont bien différencies. Et dans le parc des animaux nous y trouvons les animaux de la région et certaines espèces en voie de disparition. Dans le petit lac, les enfants deviendront fous à la recherche des tortues et ils verront des poules très particulières, blanches et poilues, elles sont appelés poules de soie ou des cochons laineux, en voie de disparition, de chèvres, et avec un peu de chance, même des marmottes. C'est un endroit où il y a aussi des chouettes.

Et après cette visite didactique, juste en face du parc animalier, il ya un immense espace vert avec un terrain de foot, un terrain de jeux et une pataugeoire. La vérité est que c'est le rêve de tous les enfants! Je vous conseille de les habiller avec des couleurs vives, pour trouver vos enfants, entre les autres.
Vous trouverez des balançoires pour les bébés ainsi que des toboggans, un petit train en bois, un bac à sable .... le tout entouré par le bois, le bois de la Bâtie.

Il y a un café-restaurant derrière le parc animalier, Le Chalet du Bois-de-la-Bâtie, où vous pouvez vous récupérez après avoir descendu jusqu'au Pont de la Jonction et voir comment les deux rivières se rencontrent, l'Arve et le Rhône, et pendant quelques mètres on observe les deux couleurs différents des deux rivières. Les eaux boueuses de l'Arve avec les limpides du Rhône.

Le plus dur de tout est de trouver une place pour se garer, surtout quand les beaux jours arrivent. Mais comme je le disais, ça vaut la peine s'angoisser pour une place de parking!The cheapest way to have a good day is to go to a park, and in Geneva there is one that has a lot of things to do!

Le Parc du Bois de la Bâtie has everything that kids like: animals, games and even a small pool where children can swim from May to September. Do you want anything else? Yes, because it's FREE!

In the animal park you will find the animals of the region and some endangered species. In the reservoir kids will go crazy looking for turtles and there are a bizarre hens with white hair, or woolly pigs under threat, goats, and even you can see marmots. 

And after this didactic visit, just in front of the animal park, there is a huge green area with a soccer field, playground and a "pataugeoire" (small swimming pool). Dress your kids with flashy clothes to be able to find them between the other kids. 

You will find swings for babies as well as slides, a wooden train, sand .... all surrounded by the forest, the Batie forest.

There is a cafe-restaurant behind the animal park, Le Chalet du Bois-de-la-Batie, and you can go to the Jonction bridge and see how the two rivers converge, the Arve and the Rhone, and for a few meters creating two different colors. The muddy waters of the Arve with the transparent ones of the Rhône.

The hardest thing is to find a place to park, especially when the warm days arrives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada