dimecres, 27 de març del 2013

Granja Can Turró



A només 45 minuts de Sabadell trobem la granja Can Turró i des de l'any passat que han obert una Aula d'entorn rural per permetre als nens i a les seves famílies de veure com es viu i es treballa al món de pagès.

Les visites són guiades i la granja consta de 120 vaques, un toro, gallines, xais, conills, porcs..., un hort, una aula per tallers i una zona d'esbarjo.

Ofereixen tres tipus de visita:

  • Per les escoles: on se'ls explica als nens i nenes les diferents feines a la granja al llarg de l'any. Podran tocar i donar de menjar als animals, visitaran l'hort... i cada visita s'adapta a l'època de l'any i també a l'edat dels nens.
  • Per a grups: on s'ofereixen diferents tallers de 2h (treballem la granja, aprendre a fer conserves dolces i salades, aprendre a realitzar productes làctics). Les tarifes són diferents si decidim passar-hi només el matí o tot el dia, en els dos casos la visita comença a les 10h.

Adults
Nens
Mig dia
8 €
6€
Tot el dia
10€
8€         
  • Lloguer de les instal.lacions per reunions d'empresa o festes familiars.
Per realitzar les reserves es pot fer la pàgina web o:

Aquesta granja és una de les que proporciona la llet de les seves vaques a Danone.

Animeu-vos anar-hi i espero els vostres comentaris!



A sólo 45 minutos de Sabadell encontramos la granja Can Turró y desde el año pasado que han abierto una Aula de entorno rural para permitir a los niños y a sus familias de ver cómo se vive y se trabaja en el mundo de payés.

Las visitas son guiadas y la granja consta de 120 vacas, un toro, gallinas, corderos, conejos, cerdos ..., un huerto, una aula para talleres y una zona de recreo.

Ofrecen tres tipos de visita:
  • Para las escuelas: donde se les explica a los niños y niñas las diferentes tareas en la granja a lo largo del año. Podrán tocar y dar de comer a los animales, visitarán el huerto ... y cada visita se adapta según la época del año y también a la edad de los niños.
  • Para grupos: donde se ofrecen diferentes talleres de 2h (trabajamos la granja, aprender a hacer conservas dulces y saladas, aprender a realizar productos lácteos). Las tarifas son diferentes si decidimos pasar sólo la mañana o todo el día, en ambos casos la visita empieza a las 10h.

Adultos
Niños
Medio día
8 €
6€
Todo el día
10€
8€         
    • Alquiler de las instalaciones para reuniones de empresa o fiestas familiares.
    Para realizar las reservas se puede hacer la página web o:

    Esta granja es una de las que proporciona la leche de sus vacas a Danone.

    Animaos a ir y espero vuestros comentarios!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada