dijous, 14 de març del 2013

Butterfly Park Empuriabrava


Era una adolescent quan vaig anar al Butterfly Park, i ja us dic ara que hi vaig anar de morros. Perquè quan es tenen 19 anys una prefereix quedar-se a la platja que anar a veure capullos, encara que siguin de papallona.

Però ara, que m'ho miro des de la distància, va ser una sortida d'allò més curiosa. Recordo que hi feia una calor horrorosa i a més a més, era el mes d'agost! Les papallones volaven pel nostre voltant i les podíem veure entre les flors, a tocar de mans.

No recordo que també tinguessin lloros, potser han afegit una altra atracció al parc. És un parc molt exòtic.

Veient com li va agradar al meu fill anar a veure a papallones a Suïssa, crec que els vostres els hi poden agradar les de Castelló d'Empúries.

Fitxa tècnica

Horari
Obert del 23 de març fins el 3 de novembre 2013
De les 10h fins 1h abans de que es pongui el sol
Preus
Adults
9€
Nens 4-11 anys
7€
Fins 4 anys
Gratuït
Adreça
C/Santa Clara s/n 17486 Castelló d’Empúries

Era una adolescente cuando fui al Butterfly Park, y ya os digo que fui de morros. Porque cuando se tienen 19 años, una prefiera quedarse en la playa que ir a ver capullos, aunque sean de mariposa.

Pero ahora, que me lo miro desde la distancia, fue una salida curiosa. Recuerdo que hacía una calor horrorosa y además, era agosto! Las mariposas volaban por nuestro alrededor i las podíamos ver entre las flores, a tocar.

No recuerdo que también tuviesen loros, a lo mejor han añadido una atracción al parque. Es un parque muy exótico.

Viendo como le gustó a mi hijo ir a ver las mariposas en Suiza, creo que a los vuestros les pueden gustar las de Castelló d'Empúries.

Ficha técnica

Horario
Abierto del 23 de marzo hasta el 3 de noviembre 2013
De las 10h hasta 1h antes de la puesta de sol
Precios
Adultos
9€
Niños 4-11 anys
7€
Hasta 4 años
Gratuït
Dirección
C/Santa Clara s/n 17486 Castelló d’Empúries

J'étais une adolescent quand au Butterfly Park et j'ai vous dit déjà que je boudait. Parce que quand on a 19 ans, on préfère s'allonger sur la plage et pas aller voir des papillons.

Mais maintenant, avec un peu de recul, c'était une sortie curieuse. Je me souviens qu'il faisait un chaleur horrible, et en plus c'était le mois d'août! Les papillons volaient autour de nous et on pouvait les voir cachées entre les fleurs.

Je ne me souviens pas des perroquets, peut-être ils les ont mit  pour attirer plus de monde à ce parc très exotique.

Comme mon fils a bien aimé aller voir les papillons en Suisse, je pense que vous pouvez y amener les vôtres pour voir les papillons de Castelló d'Empúries.

Fiche technique

Horaires
Ouvert du 23 mars jusqu’au 3 novembre 2013
De 10h jusqu’à 1h avant du coucher de soleil
Prix
Adultes
9€
Enfants  4-11 ans
7€
Bébés de moins de 4 ans
Gratuït
Adresse
C/Santa Clara s/n 17486 Castelló d’Empúries

2 comentaris:

  1. -Bon dia,

    Des del Butterfly Park Empuriabrava us volem informar que a partir d'ara el centre romandrà obert tot l'any. Gràcies a una recent ampliació ara al parc podreu trobar noves espècies d'animals com els muntjaks (uns cèrvols asiàtics), els tucans o els ratpenats mexicans que habiten a coves.


    -Buenos días,

    Desde el Butterfly Park Empuriabrava os queremos informar que a partir de ahora el parque estará abierto todo el año. Gracias a una reciente ampliación ahora en el parque podréis encontrar nuevas especies de animales como los muntjaks (unos ciervos asiáticos), los tucanes o los murciélagos mexicanos que habitan en cuevas.

    - Bonjour,

    Nous vous informons que à partir de maintenant le parc sera ouvert tout l'année. Grâce à une ampliation récente nous avons introduit de nouvelles espèces d'animaux comme les muntjaks (petits cerfs asiatiques), les toucans ou les chauve-souris mexicaines.

    ResponElimina