divendres, 22 de març del 2013

Festival de Titelles al Poble Espanyol



Què us semblaria portar els vostres prínceps i princeses a veure titelles? Aquest cap de setmana hi ha un festival de titelles al Poble Espanyol.

El festival es farà pels carrers i diferents espais del Poble Espanyol i a més a més hi haurà una Colla Gegantera, que farà la seva sortida pels carrers i carrerons el dissabte a les 13h30 i 15h30, i el diumenge a les 13h30 i aquest mateix dia, dia de cloenda, hi haurà una cercavila de gegants i capgrossos a les 18h.

També hi haurà un espectacle de titelles pels més menuts amb les cançons infantils tradicionals, dirigit especialment pels nens d'entre 0 i 3 anys. Els horaris són dissabte i diumenge a les 13h i 16h30

Aquestes dues activitats són gratuïtes amb l'entrada al Poble Espanyol. Si es volen veure els altres espectacles de titelles, haureu de comprar un abonament ja sigui per un, dos o tots els espectacles, i amb el preu s'inclou l'entrada al recinte del Poble Espanyol. Per més informació: http://www.poble-espanyol.com/pemsa/ca/01-el-poble/tot-festival/entrades.html

Els espectacles de titelles comencen a les 11h15  fins a les 18h tan el dissabte com el diumenge i la majoria d'ells són per tots els públics.

Si el temps acompanya, pot ser una bona manera d'introduir els nostres fills en el món del teatre.

Fitxa tècnica: Entrada al Poble Espanyol:

Horari
Dilluns a Dijous i Diumenge
9h a 24h
Divendres i Dissabte
9h a 03h
Preus
Adults
11€
Nens 4-12 anys
6,25€
Menors de 4 anys
Gratuït
Adreça
Av. Francesc Ferrer i Guardia 13, 08038 Barcelona

P.S. Hi han preus especial per estudiants, jubilats i famílies de 2 adults i 2 nens de 4 a 12 anys





¿Qué os parecería llevar sus príncipes y princesas a ver títeres? Este fin de semana hay un festival de títeres en el Poble Espanyol.

El festival se hará por las calles y diferentes espacios del Pueblo Español y además habrá una Comparsa de Gigantes, que hará su salida por las calles y callejones el sábado a las 13h30 y 15h30, y el domingo a las 13h30 y ese mismo día, día de clausura, habrá un pasacalles de gigantes y cabezudos a las 18h.

También habrá un espectáculo de títeres para los más pequeños con las canciones infantiles tradicionales, dirigido especialmente para los niños de entre 0 y 3 años. Los horarios son sábado y domingo a las 13h y 16h30

Estas dos actividades son gratuitas con la entrada al Poble Espanyol. Si se quieren ver los otros espectáculos de títeres, deberá comprar un abono ya sea por uno, dos o todos los espectáculos, y con el precio incluye la entrada al recinto del Pueblo Español. Para más información: http://www.poble-espanyol.com/pemsa/ca/01-el-poble/tot-festival/entrades.html

Los espectáculos de títeres comienzan a las 11h15 hasta las 18h tanto el sábado como el domingo y la mayoría de ellos son para todos los públicos.

Si el tiempo acompaña, puede ser una buena manera de introducir a nuestros hijos en el mundo del teatro.

Ficha técnica: Entrada al Pueblo Español:
Horario
Lunes a Jueves y Domingo
9h a 24h
Viernes y Sábado
9h a 03h
Precio
Adults
1o1€
Niños 4-12 años
6,25€
Menores de 4 años
Gratuito
Dirección
Av. Francesc Ferrer i Guardia 13, 08038 Barcelona

P.S. Hay precios especiales para estudiantes, jubilados y familias de 2 adultos y 2 niños de entre 4 y 12 años. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada