dijous, 28 de febrer de 2013

Llac gelat, lago helado, lac gelé

Qui diu que només als països nòrdics es gelen els llacs? Doncs ben aprop del Pays de Gex en tenim 2: Le Lac de Rousses a França i le Lac de Joux a Suissa


Amb aquests dies de fred, el Lac de Joux ha consolidat una capa de gel i s'ha pogut obrir els 9km2 en tota seguretat. Per què no anar-hi a patinar, caminar o passejar amb trineu abans de que el sol del mes de març el torni en el seu estat natural?

A més a més, l'àrea al voltant del llac està plena de pistes d'esquí, tan nòrdic com alpí, camins per excursions amb raquetes, i fins i tot, àrees per fer baixades amb trineu. 
Sense cap mena de dubte un bon indret per passar el cap de setmana nens i gaudir de noves experiències!


En el Lac des Rousses, també gelat, hi trobareu molta gent practicant el Kite skiing, que és el mateix que el kite surf però en comptes de tenir una taula de surf als peus, tens un parell d'esquís. 

En aquesta zona també es poden gaudir les activitats típiques i d'altres ben estranyes com l'esquí Joëring, on un mateix és tirat per un gos o un cavall.

A vosaltres de triar l'indret que més us convingui! Esperem el vostre feedback!Quien dice que sólo en los países nórdicos se hielan los lagos? Pues bien cerca del Pays de Gex tenemos 2: el Lac des Rousses en Francia y el Lac de Joux en Suiza

Con estos días de frío, el Lac de Joux ha consolidado una capa de hielo y se han podido abrir los 9km2 en toda seguridad. ¿Por qué no ir a patinar, caminar o pasear en trineo antes de que el sol del mes de marzo lo vuelva en su estado natural?

Además, el área de alrededor del lago está llena de pistas de esquí, tan nórdico como alpino, caminos para excursiones con raquetas, e incluso, áreas para hacer bajadas en trineo.
Sin duda un buen lugar para pasar el fin de semana con niños y disfrutar de nuevas experiencias!

En el Lac des Rousses, también helado, encontrareis mucha gente practicando el Kite skiing, que es lo mismo que el kite surf pero en vez de tener una tabla de surf en los pies, tienen un par de esquís.

En esta zona también se pueden disfrutar de las actividades típicas y otras bien extrañas como el esquí Joëring, donde uno mismo es tirado por un perro o un caballo.

A vosotros de elegir el lugar que más os convenga! Esperamos vuestro feedback!


Qui a dit que c'est seulement dans le pays nordiques que les lacs gèlent? Eh bien près du Pays de Gex nous n'avons deux: le Lac des Rousses en France et le Lac de Joux en Suisse
Avec ces journées froides, le Lac de Joux a consolidé la couche de glace et ils ont ouvert 9km2 du lac en toute sécurité. Pourquoi  pas y aller à patiner, marcher ou faire de la luge avant que le soleil de Mars le retourne dans son état naturel?

En plus, la zone autour du lac est plein de pistes d'ski nordique ou alpin, des chemins pour réaliser des excursion en raquette, et même des zones de luge.
Certainement un bon endroit pour y passer le week-end avec les enfants et vivre de nouvelles expériences!

Dans le Lac des Rousses, aussi gelé, vous trouverez beaucoup de gens que pratiquent le Kite skiing, qui c'est la même chose que le kite surf, mais au lieu d'avoir une planche de surf aux pieds, vous avez une paire de skis.

Dans cette zone, vous pouvez également profiter d'activités typiques et autres très bizarres comme le ski Joëring, où on est tiré par un chien ou un cheval.

A vous de choisir l'endroit qui vous convient! Nous espérons que vos commentaires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada