dijous, 28 de febrer del 2013

Excursió en carruatge, Excursión en carruaje, Excursion en calèche

Què us semblaria una excursió amb carro de cavalls? Doncs és possible a l'hípica de Castellar del Vallès a partir del 2 de març fins el 7 d'abril.
És una bona manera perquè els nens aprenguin a estimar aquests animals i també per gaudir de la natura. Aquesta sortida no només es limita a pujar al carro i deixar-se passejar, sino que els nens hauran d'ajudar a preparar el cavall, netejar-lo, respallar-li les crins i després de la passejada per l'hípica, li hauran de donar de menjar.

Les sortides es realitzen els caps de setmana i durant les festes de Setmana Santa a partir de les 12h. El preu són 20€ i inclou el tomb en carruatge i el dinar pels nens, el menú dels pares és de 15€ (carn a la brassa, postres i vi o cava inclòs).
Aquesta activitat està dirigida a nens d'entre 1 i 14 anys.

S'ofereixen altres activitats com perruqueria, introducció al món dels ponis i excursions en cavall.

Per realitzar les reserves http://www.petitexplorador.com/file/4243/passejada-carruatge

Espero els vostres comentaris!!!


¿Qué os parecería una excursión en carro de caballos? Pues es posible en la hípica de Castellar del Vallès a partir del 2 de marzo hasta el 7 de abril.
Es una buena manera para que los niños aprendan a amar estos animales y también para disfrutar de la naturaleza. Esta salida no sólo se limita en subir al carro y dejarse pasear, sino que los niños deberán ayudar a preparar el caballo, limpiarlo, cepillarle las crines y después del paseo por la hípica, le tendrán que dar de comer.

Las salidas se realizan los fines de semana y durante las fiestas de Semana Santa a partir de las 12h. El precio son 20 € e incluye el paseo en carruaje y la comida para los niños, el menú de los padres es de 15 € (carne a la brasa, postres y vino o cava incluido).
Esta actividad esta dirigida a niños de entre 1 y 14 años.

Se ofrecen otras actividades como peluquería, introducción al mundo de los ponis y excursiones en caballo.

Para realizar las reservas http://www.petitexplorador.com/file/4243/passejada-carruatge

Espero vuestros comentarios!



Que diriez-vous a un tour en calèche? Donc c'est possible, à l'Hippique de Castellar del Vallès (Espagne) du 2 mars au 7 avril.
C'est un bon moyen pour les enfants d'apprendre à aimer ces animaux et profiter de la nature. Cette sortie n'est pas seulement limitée à monter dans la calèche et se laisser aller, les enfants devront aider à préparer le cheval, le nettoyer, brosser sa crinière et après le tour, ils devront le nourrir.

Les départs se font le week-end et pendant les vacances de Pâques à 12h. Le prix est de 20 € et comprend la promenade en calèche et le menu enfant, le menu pour les parents est de 15 € (grillades, desserts et vin ou cava inclus).
Cette activité s'adresse aux enfants entre 1 et 14 ans.

Ils offrent d'autres activités telles que la coiffure, introduction au monde des poneys et excursions en cheval.

Pour réaliser les réservations  http://www.petitexplorador.com/file/4243/passejada-carruatge

J'espère vos commentaires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada