divendres, 12 d’abril del 2013

Món del llibre 2013


S'acosta St. Jordi, una festa molt catalana, i des de fa nous anys que s'organitza el festival de literatura per nens, d'entre 0 i 12 anys. Una manera divertida de que els nostres fills s'endinsin en el món màgic dels llibres.

Ho organitza l'Institut de Cultura de Barcelona en els espais CCCB, Plaça de Joan Coromines i el MACBA aquest dissabte i diumenge, des de les 11h fins les 19h30.

L'entrada és gratuïta i hi hauran un munt d'activitats per totes les edats com lectura de contes, tallers de manualitats, contacontes, titelles, espectacles musicals... En els següents links trobareu la programació del dissabte 13 i el diumenge 14, així com també l'espai a on es realitzen les diferents activitats.

També hi haurà un espai pels nadons i un altre pels petits lectors, una bona manera de que comencin a descobrir els llibres.
A més a més, si hi porteu un llibre el podreu intercanviar al Mercat d'Intercanvi de Món del llibre.

Gent de Barcelona i rodalies, vosaltres que hi podeu anar, aneu-hi! Jo m'hauré de conformar en el Saló del Llibre que es realitzarà a Ginebra el proper 1 de Maig.


Se acerca el día de St. Jordi, una fiesta muy catalana, y desde hace nueve años que se organiza el festival de literatura para niños, de entre 0 y 12 años. Una manera divertida para que nuestros hijos se adentren en el mundo mágico de los libros.

Lo organiza el Instituto de Cultura de Barcelona en los espacios CCCB, Plaza de Joan Coromines y el MACBA este sábado y domingo, desde las 11h hasta las 19h30.

La entrada es gratuita y habrá un montón de actividades para todas las edades como lectura de cuentos, talleres de manualidades, cuentacuentos, marionetas, espectáculos musicales... En los siguientes links encontrareis la programación del sábado 13 y el domingo 14, así como también el espacio donde se realizan las diferentes actividades.

También habrá un espacio para los bebés y otro para los pequeños lectores, una buena manera de que empiecen a descubrir los libros.
Además, si lleváis un libro lo podréis intercambiar el Mercado de Intercambio de Mundo del libro.

Gente de Barcelona y alrededores, vosotros que podéis ir, id! Yo me tendré que conformar con el Salón del Libro que se realizará en Ginebra el próximo 1 de Mayo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada