divendres, 5 d’abril de 2013

Cim d'àligues


Fa nous anys, quan encara era una pipiola vaig anar al Cim d'Àligues  en una sortida familiar.
Recordo que l'indret era fora de lo habitual, amb aus que no havia vist mai de tan aprop, i aleshores ja era famosa l'Hedwig, l'òliba d'en Harry Potter i aquí se'n podia veure una.

El més impressionant de tot era l'espectacle que, segons la temporada, realitzen dues vegades al dia. Perquè el vol de cada rapinyaire és diferent, ja sigui més majestuós com l'àguila o el caminar desenfadat del voltor.
Això si, si plou no hi ha espectacle per tant, mireu què diu el Molina abans d'anar-hi ja que seria una pena no poder disfrutar del show.

A part d'una àrea de picnic també hi trobareu un restaurant de cuina catalana que cal reservar (93 866 26 73). El menú consta d'entrant, plat, postres i agua o vi i val 18€, també disposen d'un menú infantil a 8€

Els horaris, tan d'obertura del parc com de l'espectacle, varien segons els dies, per tant us deixo el link encara que normalment els caps de setmana obren a les 12h i hi ha espectacle a les 13h i a les 17h.

Disfruteu de l'experiència!


Hace nuevos años, cuando todavía era una "pipiola" fui a la Cim d'Àligues en una salida familiar.
Recuerdo que el lugar era fuera de lo habitual, con aves que no había visto nunca de tan cerca, y entonces ya era famosa la Hedwig, la lechuza de Harry Potter y aquí se podía ver una.

Lo más impresionante de todo era el espectáculo que, según la temporada, realizan dos veces al día. Porque el vuelo de cada rapaz es diferente, ya sea más majestuoso como el águila o el caminar desenfadado del buitre.
Eso sí, si llueve no hay espectáculo por lo tanto, mirad qué dice el Molina (presentador del tiempo en TV3) antes de ir ya que sería una pena no poder disfrutar del show.

Aparte de un área de picnic también encontraréis un restaurant  de cocina catalana que se tiene que reservar (93866 26 73). El menú consta de entrante, plato, postres y agua o vino y vale 18 €, también disponen de un menú infantil a 8 €

Los horaris, tanto de apertura del parque como del espectáculo, varían según los días, por lo tanto os dejo el link aunque normalmente los fines de semana abren a las 12h y hay espectáculo a las 13h ya las 17h.

Disfrutad de la experiencia!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada