divendres, 19 d’abril del 2013

Jardin Botanique



Just al costat de les Nacions Unides i a 20 minuts de la França veïna trobem el Jardí Botànic, un parc meravellós que no només té flora exòtica.

Quan comença la primavera el parc s'omple de gent que hi va a fer un picnic, passejar en parella, jugar amb els nens o anar a veure els animals que hi tenen.

I el passat dissabte hi vam anar a passar la tarda, perquè després de setmanes de núvols i pluja, per fi vèiem el sol.


Com us podeu imaginar, el nen no estava massa interessat en veure com les primeres tulipes començaven a despuntar, o els arbres començaven a florir, sino que preferia córrer amunt i avall, jugar amb les pedres o veure els animals.

Vam descobrir una zona desconeguda del jardí, La Terre de Prégny, just al costat del Parc d'animals; on s'estén un mar de gespa i on es poden realitzar picnics. Al bell mig hi ha un enorme tronc que fa les delicies de grans i petits, ja que està ben foradat i els nens el poden travessar. I quan el meu fill va sortir-ne, me'l vaig mirar amb extupor, els texans havien deixat de ser blaus per passar a ser marronosos i les mans eren negres com el carbó. Però ell era feliç i sort en tenim de les rentadores!

Després de molts mesos d'obres, el jardí tornar a tenir un xiringuito tot i que ara s'ha convertit més aviat en un restaurant, Le Pyramus. El diumenge fan un Brunch i realitzen menús per ocasions especials com el dia de la mare, també tenen un menú self-service que depenent si és un dia laboral o festiu, té un preu més car. Espero que aquesta pujada en l'import sigui perquè la qualitat és millor els caps de setmana o els plats són més eleborats i no, per fer negoci.

Just darrera hi trobareu els lavabos públics i la botiga del jardí.

Al costat del restaurant hi trobem l'àrea de jocs amb un magnífic sorral, que va ser imprescindible per elevar l'estat de brutícia general del meu fill. A més a més, els nens van ben equipats amb galledes, rasclets, pales i regadores, i molt aprop hi ha una font. Així que els veus córrer a buscar aigua per convertir la sorra en pastetes. Aquesta zona no és apte pels pares més nèts ja que els hi podria agafar un cobriment.
També hi ha un carrusel, le carrousel des fables, d'alló més original perquè no hi trobareu els típics cavalls de fusta que pugen i baixen, ni les carrosses, sinó que tot són animals salvatges de ferro i per exemple, el lleó està de cap per avall!

I s'hi voleu, us podeu arribar al llac pel túnel que hi ha just darrera del carrusel, i un magnífic passeig vora el llac us portarà fins el centre de Ginebra passant pel Parc de Mon Repos (compteu 1 bona horeta)

Pels que tingueu la sort, o no, d'anar-hi sense nens o sols just davant del Jardin d'Hiver, hi ha un balcó amb vistes al llac i amb taules i cadires a disposició. Un indret ideal per llegir-hi un bon llibre, escriure o senzillament, meditar.

Un indret ideal per passar-hi una tarda de diumenge i com sempre, el més difícil serà trobar un lloc per aparcar!

Disfruteu!


Horari
25 octubre al 31 de març
9h30 a 17h
1 d’abril fins el 24 d’octubre
8h a 19h30
Preus
Gratuït
Adreça
Jardins Botaniques, 1202 Genève


Justo al lado de las Naciones Unidas y a sólo 20 minutos de la Francia vecina encontramos el Jardín Botánico, un parque maravilloso que no sólo tiene flora exótica.

Cuando comienza la primavera el parque se llena de gente que va a hacer un picnic, pasear en pareja, jugar con los niños o ir a ver los animales.

Y el pasado sábado fuimos a pasar la tarde, porque después de semanas de nubes y lluvia, por fin veíamos el sol.



Como os podéis imaginar, el niño no estaba demasiado interesado en ver cómo los primeras tulipanes empezaban a despuntar, o los árboles empezaban a florecer, sino que prefería correr arriba y abajo, jugar con las piedras o ver a los animales.

Descubrimos una zona desconocida del jardín, La Terre de Pregny, justo al lado del Parque de animales; donde se extiende un mar de césped y donde se pueden realizar picnics. En medio hay un enorme tronco que hace las delicias de los niños, ya que está agujereado y los niños pueden atravesarlo. Y cuando mi hijo salió, lo miré con extupor, los vaqueros habían dejado de ser azules para pasar a ser marrones y las manos eran negros como el carbón. Pero él era feliz y por suerte existen las lavadoras!

Después de muchos meses de obras, el jardín vuelve a tener un chiringuito aunque ahora se ha convertido más bien en un restaurante Le Pyramus. El domingo hacen un Brunch y realizan menús para ocasiones especiales como para el día de la madre, también tienen un menú self-service que dependiendo de si es un día laboral o festivo, tiene un precio más caro. Espero que esta subida en el importe sea porque la calidad es mejor los fines de semana o los platos son más elaborados y no, para hacer negocio.

Justo detrás encontrareis los aseos públicos y la tienda del jardín.

Junto al restaurante se encuentra el área de juegos con un magnífico arenal, y fue imprescindible para elevar el estado de suciedad general de mi hijo. Además, los niños van bien equipados con cubos, rastrillos, palas y regaderas, y muy cerca hay una fuente. Así que los ves corriendo a buscar agua para convertir la arena en pastitas. Esta zona no es apta para los padres más limpios ya que les podría coger un ataque.

También hay un carrusel, le carrousel des fables, de lo más original porque no encontrareis los típicos caballos de madera que suben y bajan, ni las carrozas, sino que todo son animales salvajes de hierro y por ejemplo, el león está boca abajo!

Y si queréis, se puede llegar al lago por el túnel que hay justo detrás del carrusel, y un magnífico paseo cerca del lago os llevará hasta el centro de Ginebra pasando por el Parque de Mon Repos (contad 1 buena hora)

Para los que tengáis la suerte, o no, de ir sin niños o solos justo enfrente del jardin d'hiver, hay un balcón con vistas al lago y con mesas y sillas a disposición. Un lugar ideal para leer un buen libro, escribir o sencillamente, meditar.

Un lugar ideal para pasar una tarde de domingo y como siempre, lo más difícil será encontrar un lugar para aparcar!

Disfrutad!

Horario
25 octubre al 31 de marzo
9h30 a 17h
1 de abril hasta el 24 de octubre
8h a 19h30
Precio
Gratuito
Dirección
Jardins Botaniques, 1202 Genève





Juste à côté des Nations Unies et à seulement 20 minutes de la France voisine, vous trouverez leJardin Botanique, un parc magnifique.

Quand le printemps commence le parc se remplit de gens qui vont faire un pique-nique, se promener en couple, jouer avec les enfants ou aller voir les animaux.

Et samedi dernier, nous y sommes allés pour passer l'après-midi, car après des semaines de nuages ​​et de pluie, finalement le soleil est sorti.


Comme vous pouvez l'imaginer, notre fils n'était pas trop intéressé par les tulipes, ou les arbres qui commencent à fleurir, mais il a préféré courir, en jouant avec des pierres ou voir les animaux.

Nous avons découvert une zone inconnue du jardin, La Terre de Pregny, juste à côté du parc animalier, qui s'étend sur une mer d'herbe et où vous pouvez faire des pique-niques. Au milieu il y a un énorme tronc qui fait la joie des enfants, il est troué et les enfants peuvent le traverser. Et quand mon fils est sorti, je l'ai regardé avec extupor, les jeans n'étaient plus bleu sinon marrons et les mains étaient noirs comme du charbon. Mais il était heureux et, heureusement, il y a des machines à laver!

Après plusieurs mois de travaux, le jardin possède un buvette quoi que maintenant il est plutôt un restaurant, Le Pyramus.  Ils font un brunch le dimanche et des menus pour des occasions spéciales comme la fête des Mères, ils ont aussi un menu self-service et selon si c'est  jour ouvrable ou un jour férié, le prix est plus cher. J'espère que cette augmentation est du à la qualité ou que les weekends les plats sont plus élaborés, et non pour faire des business.

Juste derrière, vous trouverez les toilettes publiques et la boutique de jardin.

À côté du restaurant il y a l'aire de jeu avec un aire à sable, que a fait d'augmenter l'état de saleté de mon fils. En outre, les enfants sont bien équipées avec des seaux, râteaux, des pelles, et près il y a une fontaine. Donc, vous voyez courir les enfants pour aller chercher de l'eau et jouer après avec le sable. Cette zone n'est pas adapté pour les parents qui sont maniaques parce qu'ils pouvaient faire un infarctus.

Il y a aussi un carrousel, le carrousel des fables, très original parce que vous ne trouverez pas les chevaux typiques, sinon des animaux sauvages en fer, par exemple, il y a un lion à l'envers!

Et si vous le souhaitez, vous pouvez rejoindre le lac à travers le tunnel qu'il y a juste derrière le carrousel et vous pouvez vous rendre jusqu'au centre de Genève par le parc de Mon Repos (Comptez 1 bonne heure)

Pour ceux d'entre vous qu'ils on la chance, ou pas, d'y aller sans enfants ou seuls, en face du jardin d'hiver, il y a un balcon donnant sur le lac et avec des tables et des chaises. Un endroit idéal pour lire un bon livre, écrire, ou tout simplement méditer.

Un endroit idéal pour passer un dimanche après-midi et, comme toujours, le plus dur sera de trouver une place pour se garer!

Amusez-vous!



Horaire
25 octubre au 31 de mars
9h30 à 17h
1 avril jusqu'au 24  octubre
8h à 19h30
Prix
Gratuit
Adresse
Jardins Botaniques, 1202 Genève


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada