dimecres, 24 de juliol del 2013

No sabeu què fer els diumenges?



Els diumenges són eterns, ja comenceu a pensar en el dia de feina que us espera l'endemà, no sabeu què fer?

Doncs el Museu d'Història de Catalunya organitza un seguit d'activitats culturals tots els diumenges fins el 31 de desembre.

Per exemple, el primer diumenge de cada mes podeu anar al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. La vista dura 2h i són 5€ per persona (pels menors de 7 anys és gratuït)
El segon diumenge de cada mes és el torn del Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes. La durada de la visita és de 2h, el preu 4€ tot i que no inclou l'entrada al monument (pels menors de 7 anys és gratuït)
El tercer diumenge és una visita guiada al Parc Natural del Cap de Creus. La visita dura 3h i són 6€ per persona (pels menors de 7 anys és gratuït)
I l'últim diumenge és el torn d'Empúries, amb una visita guiada teatralitzada al jaciment. La visita dura 1h30  i són 4€ (pels menors de 7 anys és gratuït) 

Per qualsevol activitat s'ha de fer una reserva prèvia trucant al 972510347 o per email terramar@terramar.org  

Per més informació: http://www.mhcat.cat/serveis/activitats_culturals/activitats_culturals_actuals/no_saps_que_fer_els_diumenges

Ja no teniu excusa per passar els diumenges jaguts al sofà!

Los domingos son eternos, ya empezáis a pensar en el día de trabajo que os espera el día siguiente, no sabéis qué hacer?

Pues el Museo de Historia de Cataluña organiza una serie de actividades culturales todos los domingos hasta el 31 de diciembre.

Por ejemplo, el primer domingo de cada mes podéis ir al Parque Natural de los Aiguamolls de l'Empordà. La vista dura 2h y son 5 € por persona (para los menores de 7 años es gratuito)
El segundo domingo de cada mes es el turno del Conjunto Monumental de Sant Pere de Rodes. La duración de la visita es de 2h, el precio 4 € aunque no incluye la entrada en el monumento (para los menores de 7 años es gratuito)
El tercer domingo es una visita guiada al Parque Natural del Cap de Creus. La visita dura 3h y son 6 € por persona (para los menores de 7 años es gratuito)
Y el último domingo es el turno de Empúries, con una visita guiada teatralizada al yacimiento. La visita dura 1h30 y son 4 € (para los menores de 7 años es gratuito)

Para cualquier actividad se debe hacer una reserva previa llamando al 972510347 o por email terramar@terramar.org

Para más información: http://www.mhcat.cat/serveis/activitats_culturals/activitats_culturals_actuals/no_saps_que_fer_els_diumenges

Ya no tienes excusa para pasar los domingos tumbados en el sofá!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada