divendres, 25 d’octubre de 2013

Vitam


Tot i no haver fer res d'especial aquest últims caps de setmana, sempre tinc un as sota la màniga! I avui aquest as es diu Vitam, el blog només té 8 mesos de vida però nosaltres mai hem estat quiets!
Així doncs, a Vitam i vam anar ja fa un any i cada vegada que li proposo al meu home de tornar-hi, em diu que no, que no li va agradar, que estarà ple de gent,... i mil i una excuses més per rebutjar l'idea.

Tot s'ha de dir, ens vam quedar esparverats del que ens va costar per només quatre hores de piscina, i evidentment, amb un nen d'un any i mig no vam pujar a cap tobogan, ni vam sortir a les piscines exteriors. A més a més, per aquella època tenia una por enorme de les piscines, no li feia cap mena de cosa banyar-se al mar o al llac però quan veia una piscina.... cames ajudeu-me.
Preu per preu, preferixo fer més quilòmetres i anar a Aquaparc (Suïssa), perquè almenys els nens de menys de 6 anys tenen un ventall més ampli de piscines i jocs. A Vitam si que hi ha una piscina per nens, però només una amb un parell de mini-tobogans, quatre xorros d'aigua i poca cosa més; en canvi a aquaparc hi ha un vaixell pirata!
Utilitzant una frase que diu el meu home per fer comparacions: "per ser França, està molt bé"; i la veritat és que no hi ha res a dir de les instal.lacions, és una bona manera de gaudir de l'aigua a l'hivern o els dies de mal temps, que aquí són uns 250 dies a l'any.

L'hivern aquí és llarguíssim i vitam ens ofereix diferents activitats en un mateix lloc perquè fins i tot tenen un mur d'escalada, espai de fitness i spa. Però evidentment, en aquests espais és millor anar-hi sense nens, sobretot a l'spa!

Si no arribo a convèncer al Maurici de tornar-hi, un dia d'aquest m'hi plentaré amb el nen. Serà més complicat controlar-lo però segur que ens ho passem d'allò més bé. A més a més, des de l'any passat que hi ha un espai de jocs, amb tobogans, laberints piscines de pilotes, i un laberint acrobàtic pels més grans. Hi haig de tornar a anar sigui com sigui, perquè l'any passat no vam aprofitar massa les instal.lacions però ara que el Martí ja té quasi tres anys i ha perdut la por de la piscina, segur que ho disfrutarem més.

Fitxa tècnica piscines interiors horari d'hivern
Horari

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres
12h a 20h30
Dimecres
10h a 20h30
Caps de setmana i festius
10h a 20h
Preus
Adults
17€/4h o 23€/el dia
Nens 6-16 anys
12€/4h o 17€/el dia
Menors de 6 anys
Gratuït
Adreça
Vitam, 500 Impasse des Envignes 74160 Neydens, FrançaPese a no haber hacer nada especial estos últimos fines de semana, siempre tengo un as bajo la manga ! Y hoy ese as se llama Vitam, el blog sólo tiene 8 meses de vida pero nosotros nunca hemos estado quietos!
Así pues, a Vitam fuimos hace un año y cada vez que le propongo a mi marido de volver, me dice que no, que no le gustó, que estará lleno de gente , ... y mil y una excusas para rechazar la idea.

Todo hay que decirlo, nos quedamos patidifusos de lo que nos costó tan sólo cuatro horas de piscina, y evidentemente, con un niño de un año y medio no subimos a ningún tobogán, ni salimos en las piscinas exteriores. Además, por aquella época Martí tenía un miedo enorme de las piscinas, no le hacía ninguna cosa bañarse en el mar o en el lago pero cuando veía una piscina ....
Precio por precio, prefiero hacer más kilómetros e ir a Aquaparc  (Suiza), porque al menos los niños de menos de 6 años tienen un abanico más amplio de piscinas y juegos. A Vitam si que hay una piscina para niños, pero sólo una con un par de mini- toboganes  cuatro chorros de agua y poco más, en cambio en aquaparc hay un barco pirata!
Utilizando una frase que dice mi marido para hacer comparaciones : "para ser Francia, está muy bien", y la verdad es que no hay nada que decir de las instalaciones, es una buena manera de disfrutar del agua en el invierno o los días de mal tiempo, que aquí son unos 250 días al año.

El invierno aquí es larguísimo y vitam nos ofrece diferentes actividades en un mismo lugar porque incluso tienen un muro de escalada, espacio de fitness y spa. Pero evidentemente, en estos espacios es mejor ir sin niños, sobre todo en el spa!

Si no llego a convencer a Maurici de volver, un día de estos me plentaré con el niño. Será más complicado controlarlo pero seguro que nos lo pasamos en grande. Además, desde el año pasado que hay un espacio de juegos, con toboganes, laberintos, piscinas de pelotas, y un laberinto acrobático por los mayores. Tengo que ir otra vez sea como sea, porque el año pasado no aprovechamos demasiado las instalaciones pero ahora que Martí ya tiene casi tres años y ha perdido el miedo a la piscina, seguro que lo disfrutaremos más.

Ficha técnica de las piscinas interiores, horario de invierno

Horario

Lunes, martes, jueves y viernes
12h a 20h30
Miércoles
10h a 20h30
Fines de semana y festivos
10h a 20h
Precios
Adultos
17€/4h o 23€/el día
Niños 6-16 años
12€/4h o 17€/el día
Menores de 4 años
Gratuito
Dirección
Vitam, 500 Impasse des Envignes 74160 Neydens, França


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada