divendres, 27 de setembre del 2013

Parc des oiseaux


A poc més d'una hora i mitja de Ginebra trobem el Parc des Oiseaux, és una de les primeres vegades que us proposo una activitat a França, i aquest parc es troba direcció Lyon.

Com molt bé diu el seu nom, els únics animals que hi trobareu seran les aus, algunes d'elles molt conegudes i d'altres sorprenents. L'indret és fabulós i hi trobem una de les col.leccions d'ocells més riques d'Europa, amb més de 3000 ocells originaris de tots els continents. Però el que més sorprèn és la forma en la que podem descobrir aquestes aus, ja que s'intenta recrear els paisatges on acostumen a viure.

Nosaltres hi vam anar just fa un any, hi vam anar amb uns amics que són originaris de la regió que tenen dues nens més grans que el Martí. I aquí és a on vam veure que anar-hi amb nens d'un any i mig, o de 3 anys o de 5 canvia completament. Qui va disfrutar més va ser la nena de 5 anys, el Martí era massa petit i només corria agafant les plumes, per ell era més interessant un animal gran com un elefant que no pas un lloro. L'únic que el va deixar bocabadat va ser l'espectacle de vol, cada vegada que sentia que li passava un au per sobre del cap s'ajupia, sense adonar-se que abans de tocar-lo a ell tocarien el cap del seu pare o el meu.
Estem acostumats a veure espectacles de rapaç però no tan amb pelicans, grues, ibis.... totes amb vols molt diferents i majestuosos.

Podreu veure volar aquestes aus cada dia a les 16h durant 30min, en cas de mal temps les representacions poden ser anul.lades; però en el nostre cas feia un sol de mil dimonis i havíem agafat jerseis per si feia fresqueta però no gorres pel sol.


Per acabar el dia vam anar a veure els pingüíns, però aquí els dos més petits ja s'havien adormit en el cotxet rebentats de córrer amunt i avall.

El parc disposa de dos restaurants i dos bars a on s'hi poden trobar entrepans, a més a més, també té àrea de picnic. També trobareu àreas de joc per totes les edats, a on també s'hi passegen els ànecs. I si voleu, per 3,50€, podeu agafar un tren que us donarà la volta a les instal.lacions.



Horari

Març, abril, octubre i fins l’11 de novembre
De dilluns a diumenge de 10h a 16h30
Maig, juny i setembre
De dilluns a diumenge de 9h30 a 17h
Juliol i agost
De dilluns a diumenge de 9h30 a 17h30
Preus
Adults
15€
Nens 3-12 anys
12€
Menors de 3 anys
Gratuït
Adreça
RD1083, 01330 Villars-les-Dombes

A poco más de una hora y media de Ginebra encontramos el Parc des Oiseaux, es una de las primeras veces que os propongo una actividad en Francia, y este parque se encuentra dirección Lyon.

Como bien dice su nombre, los únicos animales que encontrareis serán las aves, algunas de ellas muy conocidas y otras sorprenden. El lugar es fabuloso y encontramos una de las colecciones de aves más ricas de Europa, con más de 3000 pájaros originarios de todos los continentes. Pero lo que más sorprende es la forma en la que podemos descubrir estas aves, ya que se intenta recrear los paisajes donde suelen vivir.

Nosotros fuimos justo hace un año, fuimos con unos amigos que son originarios de la región que tienen dos niñas mayores que Martí. Y aquí es donde vimos que ir con niños de un año y medio, o de 3 años o de 5 cambia completamente. Quien disfrutó más fue la niña de 5 años, Martí era demasiado pequeño y sólo corría cogiendo las plumas, para él era más interesante un animal grande como un elefante que un loro. Lo único que le dejó boquiabierto fue el espectáculo de vuelo, cada vez que sentía que le pasaba un ave por encima de la cabeza se agachaba, sin darse cuenta de que antes de tocarlo a él tocarían la cabeza de su padre o la mía.
Estamos acostumbrados a ver espectáculos de rapaces pero no con pelícanos, grullas, ibis .... todas con vuelos muy diferentes y majestuosos.

Podréis ver volar estas aves cada día a las 16h durante 30min, en caso de mal tiempo las representaciones pueden ser anuladas, pero en nuestro caso hacía un sol de mil demonios y habíamos cogido jerseys por si hacía fresco pero no gorras para el sol.

Para terminar el día fuimos a ver los pingüinos, pero aquí los dos más pequeños ya se habían dormido en el carro reventados de tanto correr.

El parque dispone de dos restaurantes y dos bares en donde se pueden encontrar bocadillos, además, también tiene área de picnic. También encontrareis áreas de juego para todas las edades, donde también se pasean los patos. Y si queréis, por 3.50€, podéis coger un tren que os dará la vuelta a las instalaciones.


Horario

Marzo, abril, octubre y hasta el 11 de noviembre
De lunes a domingo de 10h a 16h30
Mayo, junio y septiembre
De lunes a domingos de 9h30 a 17h
Julio y agosto
De lunes a domingo de 9h30 a 17h30
Precios
Adultos
15€
Niños 3-12 años
12€
Menores de 3 años
Gratuito
Dirección
RD1083, 01330 Villars-les-Dombes


À un peu plus d'une heure et demie de Genève on trouve le Parc des Oiseaux, est l'une des premières fois que je vous propose une activité en France, et ce parc se trouve en direction de Lyon.

Comme son nom l'indique, les seuls animaux que vous y trouverez seront les oiseaux, certains d'entre eux sont bien connus et d'autres surprenants. L'endroit est fabuleux et on y trouve l'une des plus riches collections d'oiseaux d'Europe, avec plus de 3000 oiseaux originaires de tous les continents. Mais ce qui est surprenant c'est la façon dont nous trouvons ces oiseaux, car ils ont tenté de recréer les paysages où ils vivent habituellement.

Nous y sommes allés il y a tout juste un an, nous y sommes allés avec des amis qui sont de la région et qui ont deux filles plus âgées qui Martí. Et c'est complètement différent d'y aller avec un enfant d'un an et demi ou trois ans ou cinq. Qui a aimait le plus c'était la fille de cinq ans, Martí était trop petit et l'a seule chose que ça lui intéressé c'était ramasser des plumes. La seule chose qui l'a laissé sans voix c'était le spectacle de vol, chaque fois qu'il sentait un oiseau au-dessus de sa tête il s'est baissée.
On a l'habitude de voir des spectacles rapaces, mais pas avec des pélicans, grues, ibis.... tous avec un vol très différent et majestueux.

Vous pouvez voir ces oiseaux voler tous les jours à 16h pendant 30 min, en cas de mauvais temps, les représentations peuvent être annulés, mais dans notre cas, le soleil tapait fort, on avait prévu des pulls mais pas des casquettes.

Pour terminer la journée, nous sommes allés voir les manchots, mais ici les deux plus petits s'étaient endormis dans la poussette, ils étaient KO.

Le parc dispose de deux restaurants et deux bars où vous pouvez trouver des sandwiches, et dispose, également, d' une aire de pique-nique. Vous y trouverez des aires de jeux pour tous les âges, qui faudra partager avec les canards. Et si vous voulez , au prix de 3,50 €, vous pouvez prendre le train qui va vous faire un tour.

Horaires

Mars, avril, octobre et jusqu'au 11 de novembre
De lundi à dimanche de 10h à 16h30
Mai, juin et septembre
De lundi à dimanche de 9h30 à 17h
Juillet et août
De lundi à dimanche de 9h30 à 17h30
Prix
Adultes
15€
Enfants 3-12 ans
12€
Moins de 3 ans
Gratuite
Adresse
RD1083, 01330 Villars-les-Dombes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada