dimarts, 18 de juny de 2013

Tintin à NyonSabíeu que la primera part del còmic de Tintin, L'afer Tornassol, passa a Suïssa, i més concretament a Nyon?

A mi mai m'han agradat els còmics, però fa qüestió d'un mes, passejant per Nyon, vaig veure que tenien un prospecte de turisme amb una foto del Tintin. Vaig pensar que potser hi feien una exposició, però resulta que es poden fer visites guiades per seguir les traces de Tintin i l'història d'Hergé.

Resulta que Hergé va començar a desplaçar-se per buscar localitzacions per aquest còmic, per això la casa del professor Topolino, la font del Mestre Jacques, el passeig le Quai des Alpes... existeixen realment i es poden reconèixer clarament.

Fins i tot, els bombers de Nyon conserven el Jeep Willys de 1953 il.lustrat per Hergé quan els bombers fan una intervenció a la route de St-Cergue.

Així doncs, si vosaltres mateixos o els vostres fills són uns fanàtics de les aventures del Tintin, podeu seguir els seus passos fent una reserva a Nyon Région Tourisme.

En aquest enllaç hi trobareu més informació: http://www.nyon.ch/multimedia/docs/2009/03/tintin_depliant_nrt.pdf


¿Sabías que la primera parte del cómic de Tintin, El asunto Tornasol, pasa en Suiza, y más concretamente en Nyon?

A mí nunca me han gustado los cómics, pero hace cuestión de un mes, paseando por Nyon, vi que tenían un prospecto de turismo con una foto de Tintin. Pensé, que a lo mejor hacían una exposición, pero resulta que se pueden hacer visitas guiadas para seguir el rastro de Tintin y la historia de Hergé.

Resulta que Hergé comenzó a desplazarse para buscar localizaciones para este cómic, por eso la casa del profesor Topolino, la fuente del Maestro Jacques, el paseo le Quai des Alpes ... existen realmente y se pueden reconocer claramente.

Incluso, los bomberos de Nyon conservan el Jeep Willys de 1953 ilustrado por Hergé cuando los bomberos hacen una intervención a la route de St-Cergue.

Así pues, si vosotros o vuestros hijos son fanáticos de las aventuras del Tintín, podéis seguir sus pasos haciendo una reserva en Nyon Région Tourisme.

En este enlace encontraréis más información: http://www.nyon.ch/multimedia/docs/2009/03/tintin_depliant_nrt.pdf


Saviez-vous que la première partie du BD L'Affaire Tournesol de Tintin, se passe en Suisse, plus précisément à Nyon?

Je n'ai jamais aimé les bandes dessinées, mais ça fait un mois, nous nous promenions par Nyon, et j'ai vu qu'ils avaient une brochure avec une image Tintin. Je pensais qu'il y avait une exposition, mais non, on peut faire des visites guidées pour les traces de Tintin et l'histoire d'Hergé.

Cet album a été le premier pour lequel Hergé a réalisé des repérages, c'est pour ça que la maison du professeur Topolino, la fontaine du Maître Jacques, la promenade du Quai des Alpes ... existent vraiment et on peut le reconnaître clairement.

Même les sapeurs-pompiers de Nyon conservent la Jeep Willys 1953 illustré par Hergé lorsque les pompiers font une intervention à la route de St-Cergue.

Donc, si vous ou vos enfants êtes des fanatiques des aventures de Tintin, vous pouvez suivre ses pas  en faisant une réservation à Nyon Région Tourisme.

Dans ce lien, vous trouverez plus d'informations: http://www.nyon.ch/multimedia/docs/2009/03/tintin_depliant_nrt.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada