divendres, 2 d’agost del 2013

Aplicació per fer maletes


Fa uns mesos escrivia una entrada per saber com organitzar-nos quan viatgem amb nens, fent llistes per no deixar-nos res.
Però gràcies als smartphones aviat ja no ens caldrà ni paper ni boli. Ha sortit una aplicació que es diu Visual Travel Checklist https://itunes.apple.com/es/app/visual-travel-checklist/id425870850?mt=8
Com molt bé diu el nom, és molt visual, es tracta de crear una llista d'icones per un viatge en concret, és a dir, veurem un passaport, o un estoig de manicura, o bolquers,... i a mesura que ho anem col.locant a la maleta ho podem marcar com fet. A més a més, també es poden personalitzar icones.

Me l'he descarregat i la faré servir per preparar el pròxim viatge però ara que és època de fer maletes a veure si us animeu i m'expliqueu com ha anat l'experiència.

Per cert, de moment només existeix en anglés!

BONES VACANCES!

Hace unos meses escribía una entrada para saber cómo organizarnos cuando viajamos con niños, haciendo listas para no dejarnos nada.
Pero gracias a los smartphones pronto ya no usaremos ni papel ni boli. Ha salido una aplicación que se llama Visual Travel Checklist https://itunes.apple.com/es/app/visual-travel-checklist/id425870850?mt=8
Como muy bien dice el nombre, es muy visual, se trata de crear una lista de iconos para un viaje en concreto, es decir, veremos un pasaporte, o un estuche de manicura, o pañales, ...  y a medida que lo vayamos colocando en la maleta lo podremos marcar como hecho. Además, también se pueden personalizar iconos.

Me la he descargado y la usaré para preparar el próximo viaje pero ahora que es época de hacer maletas a ver si os animáis y me explicáis cómo ha ido la experiencia.

Por cierto, de momento sólo existe en inglés!

BUENAS VACACIONES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada