dimecres, 28 d’agost de 2013

Aéro-Bistro


De vegades resulta difícil trobar activitats que estiguin aprop de casa i que no signifiquin passar el dia fora. La setmana passada en vam trobar una que pot tenir els nens bocabadats durant una horeta i tu, mentrestant, et pots prendre una Coca-Cola tranquil.lament.

A Meyrin, aprop de l'escola d'aviació hi trobem l'Aéro-Bistro. És un bar-restaurant, regentat per thailandesos, que queda a peu de pista de l'aeroport de Ginebra.

D'acord, de vegades el soroll és estrèpit i depèn de com bufa el vent et ve una flaire de querosè però resulta fascinant veure el tràfic aeri, perquè és un no parar.

Com que l'escola està just al costat, veureu com treuen d'un hangar una avioneta arrosegant-la i es prepara per enlairar-se. La veritat és que quan veus els moviments de les ales d'un costat a l'altre penses que és impossible que aquella andròmina sigui capaç d'enlairar-se, no té tanta estabilitat com els grans avions comercials i fa que tinguis sensació d'inseguretat.

Segons de les condicions metereològiques els avions aterren o s'enlairen cap un sentit o un altre. Em pensava que s'anaven tornant aterrar i enlairar però resulta que va per tandes. És impressionant veure com van aixecant el morro i en un obrir i tancar d'ulls, perds l'avió de vista.

El Martí no era l'únic nen que els admirava, n'hi havia un de 4 anys que es sabia tots els logos de les companyies aèries i fins i tot una vegada, em va corregir.
Els comentaris dels nens sempre fan gràcia, tenen una lògica ben curiosa i cridava dient adéu als avions esperant que els passatgers també el saludessin. A més a més, per ell tots els avions van i venen de Sabadell, fes-li entendre que hi han altres destinacions.

Si no teniu ganes de prendre res però voleu veure aquests enormes aparells, just al costat del bar hi ha un banc on us hi podreu seure tranquils sense que tingui cap impacte en la vostra butxaca.

No hi hem anat mai a menjar però tant es pot menjar cuina local com thai. Si hi aneu ja em direu què tal és. Per cert, hi ha una part de la terrassa on serveixen a les taules però la part que queda més aprop de les pistes és self-service.A veces resulta difícil encontrar actividades que estén cerca de casa y que no signifiquen pasar el día fuera. La semana pasada encontramos una que puede tener a los niños boquiabiertos durante una hora y tú, mientras tanto, te puedes tomar una Coca-Cola tranquilamente.

A Meyrin, cerca de la escuela de aviación encontramos el Aéro-Bistro. Es un bar-restaurante, regentado por thailandeses, que queda a pie de pista del aeropuerto de Ginebra.

De acuerdo, a veces el ruido es estrépito y depende de cómo sopla el viento te viene un olor de queroseno pero resulta fascinante ver el tráfico aéreo, porque es un no parar.

Como la escuela está justo al lado, veréis como sacan arrastrando de un hangar una avioneta y se prepara para despegar. La verdad es que cuando ves los movimientos de las alas de un lado a otro piensas que es imposible que aquel trasto sea capaz de despegar, no tiene tanta estabilidad como los grandes aviones comerciales y hace que tengas la sensación de inseguridad.

Según las condiciones metereológicas los aviones aterrizan o despegan hacia un sentido u otro. Pensaba que se iban alternando aterrizar y despegar pero resulta que por tandas. Es impresionante ver cómo van levantando el morro y en un abrir y cerrar de ojos, pierdes el avión de vista.

Martí no era el único niño que los admiraba, había uno de 4 años que se sabía todos los logos de las compañías aéreas e incluso, una vez, me corrigió.
Los comentarios de los niños siempre hacen gracia, tienen una lógica curiosa y gritaba diciendo adiós a los aviones esperando que los pasajeros también le saludaran. Además, para él todos los aviones van y vienen de Sabadell, hazle entender que hay otros destinos.

Si no tenéis ganas de tomar nada pero queréis ver estos enormes aparatos, justo al lado del bar hay un banco donde os podréis sentar tranquilos sin que tenga ningún impacto en su bolsillo.

No hemos ido nunca a comer pero tanto se puede comer cocina local como thai. Si vais ya me diréis qué tal es. Por cierto, hay una parte de la terraza donde sirven en las mesas pero la parte que queda más cerca de las pistas es self-service.
Parfois c'est difficile de trouver des activités proches de la maison et n'est pas passer la journée loin. La semaine dernière, nous avons trouvé un endroit qui laissera les enfants bouche bée pendant une heure et vous, en attendant, vous pouvez prendre un Coca tranquillement.

A Meyrin, près de l'école d'aviation on trouve l'Aéro-Bistro. Il s'agit d'un bar-restaurant, tenu par des Thaïlandais, qui est à pied de piste de l'aéroport de Genève.

Bon, parfois le bruit est énorme et dépend de la façon dont le vent souffle, vous vient une odeur de kérosène mais il est fascinant de voir le trafic aérienne, parce que c'est un non-stop.

Comme l'école est juste à côté, vous verrez comment trainent un avion de l'hangar prendre et i se prépare pour le décollage. La vérité est que quand vous voyez les mouvements des ailes on pense: il est impossible que ce gadget soit capable de décoller, il n'a pas la stabilité des grands avions commerciaux et vous avez un sentiment d'insécurité.

Selon les conditions météorologiques l'atterrissage ou le décoller s'est fait vers une direction ou une autre. Je pensais que les avions décollaient et atterraient en alternance mais non, d'abord il y a 3 ou 4 avions qu'atterrent et après 3 o 4 que décollent  Il est impressionnant de voir comment ils lèvent le nez et en un clin d'œil, vous le perdez de vue.

Martí n'était pas le seul enfant qui les admirait, il y avait un enfant de 4 ans qui connaissait tous les logos des compagnies aériennes et même, une fois, m'a corrigé.
Les commentaires des enfants sont toujours drôles, il  ont une logique curieuse et il criait au revoir aux avions attendent que les passagers le saluent. En outre, pour lui, tous les avions vont et viennent de Sabadell, c'est difficile de lui faire comprendre qu'il existe bien d'autres destinations.

Si vous n'avez pas envie de prendre un verre mais que vous voulez voir ces énormes machines, juste à côté du bar il y a un banc où vous pouvez vous asseoir tranquillement sans qu'il aie aucun impact sur votre porte-monnaie.

Nous n'y sommes jamais allés à manger, mais vous pouvez manger une cuisine aussi bien locale que thaï. Si vous y allez vous me direz si c'est bien. Par ailleurs, il y a une partie de la terrasse où l'on sert les tables, mais la partie qui est la plus proche des pistes est self-service.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada