dimecres, 16 de maig de 2018

Legoland Alemanya


Aquest any vam fer un tracte amb al nen per tal de no fer una macro-festa d'aniversari, i el nostre regal era un finde a Legoland.

El parc està tancat durant l'hivern, així que vam haver d'esperar a les vacances d'abril per poder-hi anar. El viatge estava maleït des d'un bon principi, vam haver de canviar la reserva de dates dues vegades i ens temíem el pitjor. Potser per aquest motiu, no estàvem gaire motivats per anar-hi.

Teòricament el parc es troba a només 5h30 de casa, i dic "teóricament" perquè conduir per Suïssa un divendres per la tarda és un suïcidi, i creuar les fronteres un dissabte al matí quan tots els suïssos van a fer la compra a Àustria, és una odiessea.
Vam fer una nit a Winterthur en un hotel Ibis cutre. Semblava un camarot d'un vaixell, tot de plàstic i mini. A sobre del llit de matrimoni hi havia una llitera i això en el nen li va encantar. L'endemà al matí rondinava perquè només ens hi havíem quedat una nit i deia que era millor hotel que havia estat mai!

A Legoland ens va donar le benvinguda al parc un Indiana Jones de legos, i mentre féiem el check in, el nen se'ns va perdre. No sabíem a on carai s'havia ficat però quan vaig veure un miler de nens sobre d'una caixa plena de caps, cossos, cabells i altres accessoris de lego vaig saber a on havia anat a parar, estava fent un ninot.

Només entrar al parc, el nen va al.lucinar quan va veure un enorme faraó fet de legos just davant d'una piràmide. I ja ens veus pujant a la primera atracció, disparant a tot de monigotes dolents a on tot estava fet amb aquells rectangles de plàstic. La puntuació del nen va ser 0 però vam riure moltíssim. Per ser principis d'abril, el temps era ideal i et venia de gust passejar pel parc i descobrir monos penjats dels arbres, lloros amagats entre les fulles, exploradors, taurons.... i tot fet amb aquelles peces de plàtic que tant mal fan quan les trepitges.
El nen va flipar amb tota la zona de Ninjago, i l'atracció ens va encantar a tots. Era amb 3D i teníem els poders d'aquests ninjes, els quals desconeixia. Va ser un gran moment en família. Quin tip de riure i quin crit vaig fer quan una enorme aranya de lego va caure davant nostre...
Evidentment, després de cada atracció has de passar per la botiga i allà es va comprar la seva primera baldufa de Ninjago, se'n va acabar comprant 4 de les 6 que hi han. Amb el tema que ell duia el seu monedero amb els seus diners, es sentia lliure per gastar-los amb el què fos sense haver de demanar permís, i el tema de l'idioma no li suponia cap problema.

Els que em coneixeu, sabeu que sóc una fanàtica de Disney, i després de sortir d'aquesta atracció vaig fer una afirmació inimaginable, aquest parc és molt millor que Disneyland Paris!

Vam menjar com Reis; nosaltres ja ens imaginàvem el típic menjar bassura: hot-dogs, nuggets, hamburgueses cutres... però no. Assentats en una terrassa gaudint d'una meravellosa cervessa alemana ens van portar el menjar a taula, i quin luxe.

A part d'atraccions tenen un aquari i una zona amb reconstruccions fetes amb lego. Evidentment, la zona de Star Wars va fer les delicies del nen i també les meves ;-) Resulta impressionant veure aquelles miniatures de moments mítics de les pel.lícules, un treball de xinos. Com també la miniatura de Venècia amb la Plaça St Marc i el Pont de Rialto... quina currada.

Anàvem descobrint el parc i les atraccions i com que ell podia pujar a totes, no ens preocupàvem gaire de si eren aptes per ell. Hi havia un castell super xulo i vam decidir entrar-hi, no sabíem què hi havia però només hi havien 15 minuts de cua. Quan vaig veure el drac que moments abans havia vist en una muntanya russa on es sentia el soroll de les vagonetes degut a la velocitat, vaig lligar caps. Vam decidir quedar-nos, doncs a la cua hi havien nens més petits que el meu però vam cometre un gran error. Tot anava bé mentre visitàvem el castell i disfrutàvem dels decorats, però quan vam sortir a l'exterior, va començar el malson. Jo anava agafada a la barra amb els ulls tancats i cridant com una boja, per un moment vaig pensar que en una de les giragonses el Martí es colaria pel barrot, però no em podia moure. El Maurici estava davant nostre i s'anava girant, i em va dir que el nen estava paralitzat i li sortien els ulls de les òrbites. L'únic que vaig poder fer va ser dir-li que tanqués els ulls i cridés com un boig per treure l'angoixa. Quan el suplici es va acabar, el pobre estava atordit mentre nosaltres no podíem deixar de riure, sobretot per alliberar l'ansietat. I quan vam veure la fotografia de rigor, la vam haver de comprar doncs aquelles cares eren tot un poema.

La zona hotelera et permet descansar mentre els nens gaudeixen d'àrees de jocs, circuits de bicicleta, sorrals i tot ple de legos. Hi han diferents allotjaments i nosaltres vam escollir les casetes temàtiques i com que tenim el nen boig per l'Egipte antic, ens vam trobar amb una habitació plena de jeroglífics, a la capçalera del llit el cap d'un faraó i al sostre escorpins i sargantanes tot fet amb legos.

La taberna dels pirates és un restaurant senzillament deliciós. El menjar molt copiós i un tracte especial pels nens. Només arribar li van donar un mocador amb una calavera, i com ja era normal, la decoració estava feta amb legos i a fora tenien un enorme vaixell amb tobogans.

L'últim dia, per acomiadar-se, els homes van anar a "l'accrobranche" (em resulta impossible de trobar la traducció). Estaven desbordats gràcies al bon temps, i després d'esperar una bona estona per les explicacions, van poder començar el circuit. Van començar pel més senzill i van anar pujant de nivell. Vaig acabar amb torticolis de tant mirar amunt, i ens vam quedar sorpresos de la facilitat que tenia el nen i la manca de por a les alçades. 

El restaurant de la jungla era una mica cutre; es tractava d'un buffet lliure amb poc a on escollir i molts plats típics alemanys. Però el nen s'ho va passar teta fent una muralla de legos gegants i menjant patates en forma de blocs de plàstic.

L'últim dia al matí estàvem tots tristos de marxar, havia sigut un cap de setmana perfecte i els tres ens ho havíem passat de conya. Segur que hi tornarem, val molt la pena i per ser un parc d'atraccions el preu es força raonable.Este año hicimos un trato con el niño para no hacer una macro-fiesta de cumpleaños, y nuestro regalo era un finde a Legoland.

El parque está cerrado durante el invierno, así que tuvimos que esperar a las vacaciones de abril para poder ir. El viaje estaba maldito desde un buen principio, tuvimos que cambiar la reserva de fechas dos veces y nos temíamos lo peor. Quizá por este motivo, no estábamos muy motivados para ir.

Teóricamente el parque se encuentra a sólo 5h30 de casa, y digo "teóricamente" porque conducir por Suiza un viernes por la tarde es un suicidio, y cruzar las fronteras un sábado por la mañana cuando todos los suizos a hacer la compra en Austria, es una odiessea.
Hicimos una noche en Winterthur en un hotel Ibis cutre. Parecía un camarote de un barco, todo de plástico y mini. Encima de la cama de matrimonio había una cama y esto al niño le encantó. Por la mañana refunfuñaba porque sólo nos habíamos quedado una noche y decía que era mejor hotel que había ido nunca!

En Legoland nos dio le bienvenida al parque un Indiana Jones de legos, y mientras hacíamos el check in, el niño se nos perdió. No sabíamos donde carajo se había metido pero cuando vi a un millar de niños encima de una caja llena de cabezas, cuerpos, pelo y otros accesorios de lego supe dónde había ido a parar, estaba haciendo un muñeco.

Sólo entrar en el parque, el niño alucinó cuando vio un enorme faraón hecho de legos justo delante de una pirámide. Y ya nos ves subiendo a la primera atracción, disparando a los monigotes donde todo estaba hecho con aquellos rectángulos de plástico. La puntuación del niño fue 0 pero nos reímos muchísimo. Para ser principios de abril, el tiempo era ideal y te apetecía pasear por el parque y descubrir monos colgados de los árboles, loros escondidos entre las hojas, exploradores, tiburones .... y todo hecho con esas piezas de plástico que tanto duelen cuando las pisas.
El niño flipó con toda la zona de Ninjago, y la atracción nos encantó a los tres. Era en 3D y teníamos los poderes de estos ninjas, los cuales desconocía. Fue un gran momento en familia. Qué risas y qué grito pegué cuando una enorme araña de lego cayó ante nosotros ...
Evidentemente, después de cada atracción tienes que pasar por la tienda y allí se compró su primera peonza de Ninjago, se terminó comprando 4 de las 6 que hay. Con el tema que él llevaba su monedero con su dinero, se sentía libre para gastarlo con lo que quisiera sin tener que pedir permiso, y el tema del idioma no le suponía ningún problema.

Los que me conocéis, sabéis que soy una fanática de Disney, y después de salir de esta atracción hice una afirmación inimaginable, este parque es mucho mejor que Disneyland Paris!

Comimos como Reyes; nosotros ya nos imaginábamos la típica comida bassura: hot-dogs, nuggets, hamburguesas cutres ... pero no. Sentados en una terraza disfrutando de una maravillosa cerveza alemana nos llevaron la comida en la mesa, y qué lujo.

Aparte de atracciones tienen un acuario y una zona con reconstrucciones hechas con lego. Evidentemente, la zona de Star Wars hizo las delicias del niño y también las mías ;-) Resulta impresionante ver aquellas miniaturas de momentos míticos de las películas, un trabajo de chinos. Como también la miniatura de Venecia con la Plaza San Marco y el Puente de Rialto ... qué currada.

Íbamos descubriendo el parque y las atracciones y como él podía subir a todas, no nos preocupábamos mucho de si eran aptas para él. Había un castillo super chulo y decidimos entrar, no sabíamos qué había pero sólo habían 15 minutos de cola. Cuando vi el dragón que momentos antes había visto en una montaña rusa donde se oía el ruido de las vagonetas debido a la velocidad, até cabos. Decidimos quedarnos, pues en la cola habían niños más pequeños pero cometimos un gran error. Todo iba bien mientras visitábamos el castillo y disfrutábamos de los decorados, pero al salir al exterior, comenzó la pesadilla. Yo iba cogida en la barra con los ojos cerrados y gritando como una loca, por un momento pensé que en una de las curvas Martí se colaría por el barrote, pero no me podía mover. Maurici estaba delante de nosotros y se iba girando, y me dijo que el niño estaba paralizado y le salían los ojos de las órbitas. Lo único que pude hacer fue decirle que cerrara los ojos y gritara como un loco para sacar la angustia. Cuando el suplicio se acabó, el pobre estaba aturdido mientras nosotros no podíamos dejar de reír, sobre todo para liberar la ansiedad. Y cuando vimos la fotografía de rigor, la tuvimos que comprar pues aquellas caras eran todo un poema.

La zona hotelera te permite descansar mientras los niños disfrutan de áreas de juegos, circuitos de bicicleta, arenales y todo lleno de legos. Hay diferentes alojamientos y nosotros escogimos las casetas temáticas y como tenemos el niño loco por el Egipto antiguo, nos encontramos con una habitación llena de jeroglíficos, en la cabecera de la cama la cabeza de un faraón y el techo con escorpiones y lagartijas todo hecho con legos.

La taberna de los piratas es un restaurante sencillamente delicioso. La comida muy copiosa y un trato especial para los niños. Nada más llegar le dieron un pañuelo con una calavera, y como ya era normal, la decoración estaba hecha con legos y fuera tenían un enorme barco con toboganes.

El último día, para despedirse, los hombres fueron al "accrobranche" (me resulta imposible de encontrar la traducción). Estaban desbordados gracias al buen tiempo, y después de esperar un buen rato para las explicaciones, pudieron comenzar el circuito. Empezaron por la parte más sencilla y fueron subiendo de nivel. Terminé con tortícolis de tanto mirar hacia arriba, y nos quedamos sorprendidos de la facilidad que tenía el niño y la falta de miedo a las alturas.

El restaurante de la jungla era un poco cutre; se trataba de un buffet libre con poco donde elegir y muchos platos típicos alemanes. Pero el niño se lo pasó en grande haciendo una muralla de legos gigantes y comiendo patatas en forma de bloques de plástico.

El último día por la mañana estábamos todos tristes, había sido un fin de semana perfecto y los tres nos lo habíamos pasado de coña. Seguro que volveremos, vale mucho la pena y para ser un parque de atracciones el precio es bastante razonable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada